Ανακαλύψτε
τα Site του
ομίλου Pressgroup

NEWS2U.GR

Ενημέρωση χωρίς σύνορα, με πρωτοποριακά́ και εναλλακτικά́ μέσα ενημέρωσης και μία ειδική ομάδα δημοσιογράφων να το στελεχώνει, το News2U.gr παρέχει άμεση, πολύπλευρη και έγκυρη ενημέρωση για θέματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της πολιτικής, της κοινωνίας, της οικονομίας, του πολιτισμού, της οικολογίας και των ανθρώπινων σχέσεων. Σε συνεργασία με τα εγκυροτέρα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων παρέχει πλήρες και άμεσο ρεπορτάζ που καλύπτει γεγονότα σε όλο τον κόσμο.

KEDENEWS.GR

Ενημέρωση που εστιάζει στο σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την κοινή γνώμη με σημείο αναφοράς της περιφέρειες και τους δήμους της χώρας. Παρέχει στους χρήστες του, όλες τις σημαντικές ειδήσεις σε συνδυασμό με την άμεση αλληλεπίδρασή τους με τους πολίτες. Είναι το πληρέστερο site, για θέματα, ερασιτεχνικού αθλητισμού, πολιτισμού, αστυνομικού ρεπορτάζ, Εκκλησιαστικών θεμάτων, καθώς και όλων των πεδίων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Στο site παρέχεται πρόσβαση στο σύνολο του περιεχομένου της εφημερίδας kedenews σε μορφή PDF. Υπογραμμίζεται ότι τα εμπορικά σήματα kedenews και kedenews.gr έχουν προσδιοριστεί με απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης ως νόμιμη και αποκλειστική ιδιοκτησία του ομίλου PRESSGROUP.

KEDENEWS

Η Σαββατιάτικη εφημερίδα KEDENEWS είναι το μοναδικό εβδομαδιαίο έντυπο που αναδεικνύει την Αυτοδιοίκηση και παρέχει ενημέρωση σχετικά με τις προσλήψεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, έγκυρη πληροφόρηση για συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά ζητήματα καθώς και για την αγορά εργασίας. Επιπλέον έχει ειδησιογραφία για την πολιτική, την οικονομία αλλά και για το «Πάμε Στοίχημα» με έγκυρες προβλέψεις.

HEALTH4U.GR

Πρόκειται για το πιο ενημερωμένο site υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών και παρέχει, διαρκώς, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση απλοποιώντας, αλλά όχι παραποιώντας, την επιστημονική γνώση. Στόχος του Health4U.gr είναι η προαγωγή της δημόσιας αντίληψης για την ορθή προσέγγιση των υγειονομικών ζητημάτων, με χρήση έμπιστων πηγών, γνώμες επιστημόνων και επιστημονικών ερευνών.

WOMENSNEWS.GR

Με μία ισχυρή και ξεχωριστή ταυτότητα, το Womensnew.gr είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο site που απευθύνεται στο σύνολο των γυναικών καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας. Μόδα, ταξίδια, ψυχολογία, ευζωία, ρεπορτάζ για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, μαγειρική, είναι λίγες από τις θεματικές στήλες στο Womensnews.gr. Σημαντικότερα θέματα όπως αυτά των ανθρωπίνων σχέσεων, οικογένεια, διαχείριση και αντιμετώπιση βίας, ξεχωρίζουν μέσα στο σύνολο του περιεχομένου.

MENSNEWS.GR

Ένα μοντέλο ενημέρωσης που σέβεται τον αναγνώστη και ενθαρρύνει την πολυπρισματική θεώρηση της πραγματικότητάς. Το mensnews.gr στοχεύει στη διαρκή ανάδειξη θεμάτων που ενδιαφέρουν το ανδρικό κοινό και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, χωρίς να ενισχύει τον κοινωνικό διαχωρισμό και τα στερεότυπα. Η ποικιλία διαφορετικών θεμάτων χαρακτηρίζονται από την δημιουργικότητα και την παρουσίαση περιεχομένου με τρόπους πέραν του κλασικού.

ECOEARTH.GR

Πρόκειται για το πρώτο site που ασχολείται με τα θέματα της οικολογίας και την κλιματικής αλλαγής. Το ecoearth.gr έχει αναλάβει την παρουσίαση βιώσιμων μορφών οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης χωρίς να προάγει το μονομερή και αντιαναπτυξιακό ακτιβισμό. Αντιθέτως, γεφυρώνει απόψεις και προάγει την κουλτούρα συνύπαρξης ορθών περιβαλλοντικών και παραγωγικών πρακτικών. Αποτελεί βήμα έκφρασης όλων των απόψεων χωρίς αποκλεισμούς.

PET2U.GR

Το Pet2u.gr προάγει την φιλοζωική κουλτούρα, προβάλει ορθές πρακτικές συμβίωσης με τα ζώα συντροφιάς και προτείνει, με επιστημονική εγκυρότητα, κάθε σύγχρονη εξέλιξη σχετικά με τη διατροφή τη ψυχική και σωματική υγεία των ζώων συντροφιάς, ενώ, ταυτόχρονα παρουσιάζει ενδιαφέροντα άρθρα για την πανίδα του πλανήτη και τη σημασία της προστασίας τους.

JUNIORNEWS.GR

Με εξειδίκευση και στόχο την ορθή ενημέρωση που αφορά στα παιδιά, το Juniornews.gr προβάλει περιεχόμενο για τις ορθές πρακτικές διαπαιδαγώγησης, ψυχολογικής και κοινωνικής ανάπτυξης, αντιρατσιστικής κουλτούρας αλλά και της καλλιτεχνικής, αθλητικής, υγειονομικής και περιβαλλοντικής Παιδείας των παιδιών. Το juniornews.gr συνεργάζεται με έγκριτους επιστήμονες και μη κυβερνητικούς οργανισμούς και υλοποιεί δράσεις στήριξης και αλληλεγγύης προς παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο περιθωριοποίησης και φτωχοποίησης. Όλες οι δράσεις διεξάγονται σε συνεργασία με δήμους της χώρας και χορηγούνται αποκλειστικά από τον Όμιλο PRESSGROUP.

AUTO4U.GR

Το Auto4u.gr προσφέρει συνεχή και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας, συνεργείων και αξεσουάρ, έτσι ώστε οι χρήστες να βλέπουν πρώτοι τις εξελίξεις και να ενημερώνονται αντικειμενικά, χωρίς εμπορικές σκοπιμότητες. Δίνει έμφαση στη βελτίωση της οδηγικής παιδείας, της ασφάλειας καθώς και της ταξιδιωτικής εμπειρίας οδηγών και αναβατών.

KYVERNISI.COM

Πρόκειται για το μοναδικό site στην Ελλάδα που αναδεικνύει θέματα διακυβέρνησης, νομοθετικού έργου και δημόσιας ασφάλειας. Το Kyvernisi.com σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα απευθύνεται πλέον στο σύνολο του Ελληνισμού της Διασποράς, αναδεικνύοντας όλες τις θετικές πλευρές του κυβερνητικού έργου, τις απόψεις της αντιπολίτευσης, αλλά και τις απόψεις πολιτών που μπορούν να αξιοποιηθούν για την βελτίωση των Δημοκρατικών Θεσμών στη Χώρα.

location

Κωνσταντινουπόλεως 72 Γκάζι,
Τ.Κ.: 11854 Αθήνα

Contact

E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow Us

© pressgroup. All rights reserved.